logo

Elhelyezkedés

Az apartmanok a Corvin sétány központi elhelyezkedésének köszönhetően ideális választás a belvárosi szállást keresők részére. A Corvin sétányon a közel 100 üzlet mellett sport- és wellness központ, uszoda, éttermek, kávézók, posta és bankfiókok is találhatók. Budapest összes hídja és a fővárosi bekötőutak is könnyen megközelíthetőek a sétányról.  A budapesti repülőtér is mindössze 20 percre van az apartmantól.

Maximális kényelem, jó elhelyezkedés és kellemes környezet - mindez megfizethető áron a Corvintage Aparthotelben.

elhelyezkedes

Hogyan juthat el az apartmanhoz?

Repülővel - a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről mindössze 20 percnyi autóútra vagyunk

Reptéri transzfer: Külön térítés ellenében vállaljuk. Transzfer-szolgáltatásunkra való igényét kérjük, előre jelezze felénk.

Autóval - A 4-es sz. úton haladva Budapest városközpont felé, majd később az Üllői útba csatlakozva haladjon tovább, egészen a Nagytemplom utcáig, itt forduljon jobbra.

Tömegközlekedéssel a repülőtérről - Liszt Ferenc Airport 2 megállónál szálljon fel a 200E buszra, utazzon Kőbánya-Kispest végállomásig. Ott szálljon át az M3-as metróra, Újpest-Központ irányába, majd szálljon le a Klinikák megállónál. Sétáljon az Üllői úton a József krt. irányába, majd forduljon jobbra a Nagytemplom utcánál és haladjon egészen a Corvin sétány 3/b-ig. Ez előreláthatóan 45 perc utazást jelent.

Tömegközlekedéssel a Nyugati pályaudvarról: Szálljon fel a pályaudvarnál az M3-as metróra, Kőbánya-Kispest irányába. A Klinikák megállónál szálljon le. Sétáljon az Üllői úton a József krt. irányába, majd forduljon jobbra a Nagytemplom utcánál és haladjon egészen a Corvin sétány 3/b-ig. Ez körülbelül 15 perc utazást jelent.

Tömegközlekedéssel a Keleti pályaudvarról: A pályaudvaron szálljon fel az M2-es metróra a Déli pályaudvar irányába és utazzon 1 megállót, a Blaha Lujza térig. Itt szálljon át a 4-es vagy 6-os villamosra a „Nagykörúton”, Újbuda-központ irányába utazzon és a Corvin-negyed megállónál szálljon le. Majd sétáljon a Corvin sétányon a 3/b sz. –ig. Ez előreláthatóan 20 perc utazást jelent.

Tömegközlekedéssel a Déli pályaudvarról: A pályaudvaron szálljon fel az M2-es metróra az Örs vezér tere irányába és utazzon a Deák Ferenc térig. Itt szálljon át az M3-as metróra Kőbánya-Kispest irányába utazzon és a Klinikák megállónál szálljon le. Sétáljon az Üllői úton a József krt. irányába, majd forduljon jobbra a Nagytemplom utcánál és haladjon egészen a Corvin sétány 3/b-ig. Ez előreláthatóan 25 perc utazást jelent.

Tömegközlekedéssel a Nemzetközi buszpályaudvarról: A Népliget M3-as metrómegállónál szálljon fel a metróra Újpest-Központ irányába. Utazzon a Klinikák megállóig. Sétáljon az Üllői úton a József krt. irányába egészen a Nagytemplom utcáig, majd itt forduljon jobbra és menjen a Corvin sétány 3/b-ig. Ez előreláthatóan 10 perc utazást jelent.

BUDAPEST

Budapest Magyarország fővárosa, egyben legnagyobb és legnépesebb városa, az Európai Unió kilencedik legnépesebb városa. Budapest az ország politikai, kulturális, kereskedelmi, ipari és közlekedési központja. Budapest kedvelt idegenforgalmi célpont is a turisták körében, a világ 27. és Európa 7. leglátogatottabb városa. Budapesten több világörökségi helyszín is található, többek között a Duna-part látképe, a Budai Várnegyed, az Andrássy út, a Hősök tere és a Millenniumi Földalatti Vasút, amely a második legrégebbi a világon a londoni után. Turisztikailag jelentősek még a város Duna-hídjai, valamint gyógyfürdői, mivel Budapest a világ legtöbb gyógyfürdőjével rendelkező főváros.

ELHELYEZKEDÉS

BEMUTATÓ VIDEÓ