logo

Az apartman működése

A Corvintage apartmanokat egy automata rendszer működteti. Az Ön kényelmét és biztonságát a mágneskártyás apartman-beléptető rendszerünk biztosítja.

Hogyan működik?

FOGLALÁS

Válasszon egy apartmant és foglalja le egyszerűen weboldalunkon. A foglalást követően egy visszaigazoló emailt küldünk, melyben kap egy kódot, amit meg kell jegyeznie, vagy el kell mentenie telefonjába.

Foglalás

BEJUTÁS AZ ÉPÜLETBE

A kapott kódnak a segítségével tud bejutni a lépcsőházba, a Corvin sétány 3. B épületbe, ahol az apartmanok találhatóak. A kaputelefon melletti Corvintage logóval ellátott automatánál nyomjon meg egy tetszőleges gombot, majd válassza ki a kívánt nyelvet. Adja meg a 8 számjegyű foglalási azonosítóját a bejárati ajtó kinyitásához.

Bejutás az épületbe

A KULCSKÁRTYA BESZERZÉSE

A belépést követően a lépcsőházban - a bejárati ajtó mellett balra - lévő Corvintage belső termináljánál ugyanazt a belépő kódot kell beírnia. Először nyomjon meg egy tetszőleges gombot az automatán, majd válassza ki a kívánt nyelvet. Adja meg a 8 számjegyű foglalási azonosítóját. Vegye el az automata által kiadott kártyát, a továbbiakban Ön már a bejárati ajtót és az apartman ajtaját is ezzel a kártyával tudja majd nyitni.

Kulcskártya beszerzése

BEJUTÁS AZ APARTMANBA

A Corvintage apartmanokhoz lifttel jut fel, a kulcskártyával menjen fel a megfelelő emeletre. Az apartman ajtaja melletti érzékelőhöz tegye a mágneskulcsot, ezzel nyílik az ajtó és tud belépni az apartmanba. Az elektromos hálózat használatához a kulcskártyát helyezze az ajtó melletti fali konzolba.

Bejutás az apartmanba

Nézze meg az apartmanba való bejutásról szóló kis filmünket.

FONTOS!

Az apartmanokat minden esetben a kulcskártya nyitja, így a belépéshez és a szolgáltatások eléréséhez használnia kell ezt a mágneses kulcskártyát.
Abban az esetben, ha elhagyja a kulcskártyáját, kérjük hívja 24 órás ügyfélszolgálatunkat a +36-30-538-5638 telefonszámon.

A szobák áramellátásához is ez a kártya szükséges, ezért a mágneskártyát az előszobában található villanykapcsoló melletti fali konzolba kell behelyeznie. Ennek segítségével tudja a villanyt bekapcsolni, valamint a légkondicionáló gépet és a wifit beindítani.

A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobát 10:00 óráig kérjük elhagyni. Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a mágneskártyát pedig szíveskedjenek a fali konzolból kihúzni, áramtalanítva ezzel a szobát.

Elutazás előtt a mágneskártyát kérjük az apartmanba hagyni.

BEMUTATÓ VIDEÓ